Terug

Valentijn op 14 februari -Lover or Hater?

Valentijn op 14 februari -Lover or Hater?

Valentijnsdag lijkt wel meer ergernis dan liefde op te wekken.. Na een poll op facebook werd dit bevestigd..
Maar wat nu? En wat is de reden?

Valentijnsdag, een verslag met een knipoog ;)

Voor sommigen een zegen voor anderen een ramp. We bemerkten zo hier en daar op social media wat ergernis over Valentijnsdag. Meer dan anders eigenlijk.. Dus we dachten laten we op onze facebook pagina eens een eenvoudig poll zetten. Het resultaat was verrassend negatief voor Valentijn. Waar wij eigenlijk een 50-50 score hadden verwacht, bleek men overwegend afwijzend over Valentijnsdag.

Facebook Poll Valentijnsdag

Eigenlijk schrokken we er een beetje van. Zelf zijn we gek op Valentijnsdag en vinden het leuk om anderen te verrassen. Dat gaat allang niet meer over geheime liefde of lovers. Maar ook je dochter, je moeder je beste vriendin, gewoon een lieve attentie. Dat DACHTEN wij dus.. Blijkbaar zitten we er he-le-maal naast!

Zo'n facebook poll is natuurlijk geen valide onderzoek onder een representatieve doelgroep, maar desondanks geeft het een indruk. En nu zijn we een klein beetje teleurgesteld.. we zitten op onze handen en durven de Valentijnscollectie niet zo goed meer te promoten. Uiteraard om geen ergernis op te wekken.. ;) Maar dat is ook weer zoiets, want dan doen we de voorstanders tekort.

Toch blijft de vraag bestaan: Wat is de reden? Is het soms het gevoel van 'te commercieel' of zijn mensen een beetje klaar met die 'opgelegde liefde' - is het niet meer spontaan? Vragen zonder echt sluitend antwoord.. Jij mag jouw reden hieronder vermelden, graag zelfs!

Ondertussen besteden wij - heel bescheiden - aandacht aan een kleine Valentijnscampagne. 

Heb je tòch interesse dan vind je hier onze cadeau tips: Valentijn-cadeautips

Wij dromen weg bij rozenblaadjes en rosé champagne... en hopelijk een leuke kaart in de brievenbus! :)

Love, Kywi Jewelry

xxx

Valentines day pink

 

Reacties

 • Placeholder

  Maaknieuit

  21 / 01 / 2019 @ 01:00

  Valentijn is leuk.. wel commercieel ne5 als Moederdag enzo maar ook wel speciaal dus he5 blijft afrijd verrassend op OF je iets krijg

 • Placeholder

  Draak

  21 / 01 / 2019 @ 02:30

  Ik Vind het stom en commercieel het is niet mijn ding . Klaas alles eromheen vind ik erg storend vind het belachelijk dat je geliefde verplicht is om iets te geven kortom Valentijnsdag is stom

 • Placeholder

  anoniempje

  21 / 01 / 2019 @ 13:53

  Ik hou van romantiek en ook van Valentijnsdag. Ik hoef zelf niets te krijgen, ik vind het gewoon een enorm leuk gebruik. een dag waarop we elkaar misschien net wat extra attentie geven. Maar ja het is wel commercieel en misschien erg amerikaans , maar je kan het invullen zoals je wil. Ik vind het leuk! XX

 • Placeholder

  Charlotte

  21 / 01 / 2019 @ 21:19

  Oow Valentine is juist super vet. Ik vindthet altijd heel soanned of ik iets krijg. Gewoon de lol en de spanning allen al. Op me school kun je ook rozen kopen en vaak duet iedereen dat en krijg hè een roos vab vrienden of vriendinnen. Juist zo leuk. Moet altijd blijven. Vet! Love it ❤️

 • Placeholder

  Ikke

  21 / 01 / 2019 @ 19:54

  Ik vind het ook helemaal niks. inderdaad te commercieel en onzin. Alsof je alleen op die dag liefde voelt. Nee echte onzin en irriteer me er inderdaad ook aan al die reclames overal. Net als moederdag en vaderdag. TE commercieel. je wordt bijna verplicht om mee te doen.

 • Placeholder

  Alida

  21 / 01 / 2019 @ 19:24

  Zelf vind ik Valentijn juist erg leuk. maar ik merk het ook om me heen.. soms denk ik dat mensen zo afwijzend doen omdat de nuchtere hollanders niet mee doen aan Valentijn en dan ben je teleurgesteld. Anderen vindne het te commercieel allen voor winkel die willen verkopen.. tja. Ik vind het leuk omdat ik altijd een anonieme kaart stuur of een leuke avond uit plan uiteten met mijn vriend. niks aan te doen. ieder het zijne.

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  KyWi Jewelry 9.3 / 10 - 96 Reviews @ Webwinkel Keur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »